Home Panouri gard
Panouri gard
Panouri gard PDF Imprimare Email
Panouri gard
Scris de madalina   
Luni, 06 Septembrie 2010 14:37
Cele mai multe panouri gard sunt realizate din panouri zincate. Avantajul acestor panouri gard este ca pot fi utilizate o lunga perioada de timp, indiferent de conditiile atmosferice. Ghimpii ce stau la baza laturii panourilor pot fi sirectionati atat in jos, cat si in sus. Plasa de sarma este confectionata din sarma solida si ofera intr-adevar o rezistenta exceptionala.

Acoperirea suprafetelor la panouri gard

Metoda care sta la baza acoperirii panourilor ce sunt executate din sarma zincata este pulverizarea. Aderenta la suprafata stratului de poliester este asigurata prin modul de preparare a substantei aplicate. Grosimea acestui strat trebuie sa fie de minim 100 micrometri. Stalpii trebuie sa fie zincati atat pe partea exterioara, cat si pe cea interioara. Stratul trebuie sa aiba o grosime minima de 275 g / metru patrat. Pulberea din poliester se aplica peste stratul de baza.

Alta metoda care poate fi folosita la acoperirea de panouri gard este procedura fluida cu PVC. Tehnologia aplicata asigura o mai buna flexibilitate a invelisului si o mai buna aderenta la sarmele din care este constituit panoul. Aceasta optiune asigura si o rezistenta sporita la zgarieturi.

Montaj pentru panouri gard

1. In linie dreapta

Distanta dintre stalpi si de aproximativ 230 cm este necesara pentru ca imbinarea panourilor cu elementele pentru imbinarea din otel sa se realizeze corespunzator. Aceasta distanta se masoara de la mijlocul unui stalp pana la mijlocul urmatorului stalp. Elemente decisive pentru panouri gard sunt ghimpii. Directia acestora poate fi in sus sau in jos, in functie de dorinta utilizatorului. Fisurile speciale pentru suruburile cu carlige sunt prezente pe fiecare stalp in parte. Exista si o categorie de piulite speciale, cunoscute sub numele de piulite cu cap „de rupere”, care sunt utilizate pentru a preveni demontarea de panouri gard. Pentru a imbina rapid panourile izolate aveti nevoie de un cleste special.

2. Pentru realizarea colturilor

Unghiul coltului se poate realiza daca imbinati panourile cu elemente de imbinare din otel. Pentru o potrivire perfecta puteti sa apelati chiar si la scurtarea panourilor, pentru o legare in unghi drept.

3. Pentru teren inclinat

Acest caz este valabil doar pentru amplasarea pe panta de panouri gard. Specialistul care realizeaza montarea trebuie sa ia in considerare diferenta de nivel si elementele de imbinare din otel pe care le are la dispozitie.

 


Sondaje

Iti place acest site?
 

Vizitatori Online

Avem 1 vizitator online

Adauga la retele sociale

Facebook Twitter Digg Delicious Stumbleupon RSS Feed 
Joomla 1.5 Templates by JoomlaShine.com